Varmepumper

Mange forskellige varmepumper

Hos Michael Andersen VVS forhandler vi diverse varmepumper. Der findes mange forskellige varmepumper, og det kan være svært at finde ud af, hvilken varmepumper passer bedst til dig. Vi er meget gerne behjælpelige med rådgivning, inden du træffer dit valg, så du får den type varmepumpe, der er bedst til dig og dine behov.

Luft til luft

En luft til luft varmepumpe er en af de billige men også meget effektive løsninger. En luft til luft varmepumpe er til dig, der gerne vil føre friskt luft ind i din bolig hele tiden. Luft til luft varmepumper er den perfekte løsning, når du har et sommerhus eller en helårsbolig.

Luft til vand

En luft til vand varmepumpe kan varme hele din bolig op via din radiator eller din gulvvarme. En luft til vand varmepumpe tager luften udefra og omformer det til vand, som cirkulerer rundt i boligen. En god løsning til at opvarme din helårsbolig.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til valg af varmepumpe, eller har du yderligere spørgsmål? Kontakt os i dag på 98 96 58 49 eller på mail astrup@andersen.mail.dk, og lad os tage en snak om din næste varmepumpe.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os