Specialløsninger indenfor nybyggeri

Alt i specialløsninger

Hos Michael Andersens VVS udfører vi specialløsninger indenfor nybyggeri. Vi kan lave alt inden for specialløsninger, da vi har fået stor erfaring og viden gennem vores mange år inden for VVS. Så hvis du drømmer om at få lavet et nybyggeri med specielle løsninger, så står vi klar til at hjælpe dig!

Varmekilder

Vi kan hjælpe med effektive varmekildeløsninger. Vi kan installere gulvvarme, så der ikke er fodkoldt i de lange vintermåneder, eller vi kan være behjælpelige med at installere en varmepumpe – en effektiv varmekilde som er besparende og god for miljøet. Læs mere om varmepumper her. 

Når du vælger os som dit VVS-firma

Som fagfolk sætter vi stor ære i at udføre vores kunders ønsker og levere et stykke håndværk efter deres drømme. Vores værdier er tilfredse kunder, løsninger med kundens præg og en god dialog, så vi sikrer, at du som kunde får det, du betaler for. Vores fagfolk er høflige, kvalitetsorienterede og sørger for at minimere byggerodet, så det ikke vil være i vejen for din hverdag.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med dine specialløsninger, eller har du yderligere spørgsmål? Kontakt os i dag på 98 96 58 49 eller på mail astrup@andersen.mail.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os