Service

Service og eftersyn af dine varmekilder

Har du brug for hjælp til service af dit fjernvarmeanlæg, træpillefyr eller lignende? Hos Michael Andersen VVS har vi stor erfaring med service og eftersyn af forskellige varmekilder. Vi lægger stor vægt på god service og kvalitetsarbejde.

Vi udfører årlig service af:

  • Fjernvarmeanlæg
  • Diverse træpillefyr
  • Diverse varmepumper

Fjernvarmeanlæg

Ved service og eftersyn af fjernvarmeanlæg kommer vi ud årligt og kigger dit fjernvarmeanlæg igennem. Her gennemgår vi, at det hele fungerer optimalt, og som det skal.

Diverse træpillefyr

Det er ikke alle træpillefyr, som skal bruge service og eftersyn, men til de modeller som skal, tager vi os selvfølgelig af dette. Her kommer vi ud til dig, tjekker alt igennem og sørger for, alt virker.

Diverse varmepumper

Ved et serviceeftersyn på varmepumper sørger vi for, at alt stadig fungerer som fra starten af. Det er vigtigt, at din varmekilde fungerer helt optimalt.

Kontakt os

Har du spørgsmål til service og eftersyn? Så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi foretager os et serviceeftersyn af fjernvarmeanlæg, træpillefyr og varmepumper. Du kan kontakte os på 98 96 58 49 eller på mail astrup@andersen.mail.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os