Badeværelser

Nyt badeværelse?

Drømmer du om et nyt badeværelse? Hos Michael Andersen VVS står vi klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Der er mange muligheder, når du skal have et nyt badeværelse. Vi har lavet nye badeværelser indenfor mange forskellige stilarter og har derfor en bred arbejdsform.

Renovering af badeværelser

Vi kan også være behjælpelige med at renovere dit badeværelse. Trænger dit badeværelse til en fornyelse, eller skal det udvides, så er vi VVS-firmaet for dig! Vi har mange års erfaring med at renovere badeværelser, og vi leverer resultater lige efter vores kunders ønsker.

Blandingsbatterier

Vi har igennem mange år hjulpet mange af vores kunder med at udskifte deres blandingsbatterier. Skal du have installeret et helt nyt batteri, eller skal det udskiftes? Som VVS-firma sørger vi for, at alt vores arbejde bliver udført professionelt og forsigtigt.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at lave dit nye badeværelse, eller har du yderligere spørgsmål? Kontakt os i dag på 98 96 58 49 eller på mail astrup@andersen.mail.dk, og lad os tage en snak om dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os